Skip to main content

Гостиница для продажи недалеко от города Шабла

Семеен хотел и снек-бар "Хански стан" се намира само на 50 метра от морският бряг на село Тюленово. Пред хотела морските вълни са издълбали в скалите своеобразен амфитеатър, който служи като място за слънчеви бани на гостите на селото. Не можете да забравите това крайбрежие ако сте го посетили!

Семеен хотел "Хански стан" Ви предлага уникално обзаведените си две двойни стаи, две студия (2+2) и стая на 2 нива тип мезонет (2+2) с джакузи. Всички те разполагат с климатик, мини бар, телевизор със собствен приемник на Булсатком с 33 програми, луксозен санитарен възел и обща тераса с панорамен изглед към морето. За двойните стаи е предвидена възможност за поставяне на допълнително легло.

Хотелът има градинска част в която са разположени басейн за възрастни и деца, шезлонги и детска площадка. В края на градината има и романтично езерце с рибки и водни лилии. За гостите на хотела са предвидени и паркоместа за автомобилите им.

 



ID: 7043
Статус недвижимости:  Продан
Район:  Добрич
Цена в евро:  €280,000
Цена в GBP:  £238,000
Цена в USD:  $285,600
Категория:  Отeли
Площадь :  3 Этаж
Площадь :  600m 2
Экстры:  Электричество, Вода
Место:  Морской курот, У реки, Около морского курорта, На море, В провинции, Около города, В рыболовном районе, Возле автострады, В коруртном районе
Опубликовано:  Thursday, June 21, 2012
 

Свяжитесь с нами относительно этой недвижимости

 
 

 
 

Подобные недвижимости

 
Продается большой новый дом в Добриче

€231,000

£196,350

$235,620